Kerk in Beeld Kerk in Beeld
De kerk van Klarenbeek, Voorst en Wilp in beeld!

U kunt de vieringen bekijken via www.kerkdienstgemist.nl. Dit kan op een computer, laptop of app op uw smartphone of tablet/i-pad. Ook kunt u diensten later terugkijken. Vanuit de drie dorpen wensen wij u veel kijk- en luisterplezier!

Hieronder kunt u de instructie lezen voor gebruik op:
computer of laptop
smartphone of tablet

 
 
Kerkdienst gemist op je TV! Kerkdienst gemist op je TV!
Heeft u geen laptop, tablet of smartphone maar wilt u wel graag rouw-, trouw- en zondagsdiensten kijken, dan kan dat door eenvoudig een settop-box aan uw TV te koppelen. De settop-box is, tegen een borg van € 50,00 te bestellen via kerkrentmeesters@pgkvw.nl. Bij vragen of hulp bij installatie kunnen de kerkrentmeesters u doorverwijzen naar de juiste deskundige.


 
 
1 jaar Beeldverbinding 1 jaar Beeldverbinding
Op 28 maart 2021 (Palmzondag) konden we voor het eerst een kerkdienst via beeldverbinding meevieren. Nu we een jaar verder zijn, kunnen we gerust stellen dat deze voorziening in een behoefte voorziet. We zijn dan ook blij met zo’n tiental vrijwilligers die zich, bij toerbeurt, wekelijks over beeld en geluid ontfermen.
Langzamerhand zijn we de fase van ‘kinderziektes’ voorbij. Met name Wilp heeft last gehad van strubbelingen in de verbindingen: gedoe met stekkertjes en de aanleg van glasvezel waardoor weer allerlei aanpassingen nodig waren.
We zijn nu in een stabielere fase beland en kunnen ons daarom gaan buigen over enkele (technische) verbeteringen:
  • kerkgebouw Klarenbeek zou wel wat meer kleur in het interieur kunnen gebruiken. Bij fysieke kerkgang valt dat niet op, bij video-verbinding blijkt de omgeving wel erg steriel.
  • voor kerkgebouw Voorst wordt nagedacht over een tweede camera, omdat de positie van predikant ten opzichte van camera enerzijds en gemeente anderzijds een beetje met elkaar in conflict zijn.
  • en in kerkgebouw Wilp kan d.m.v. een paar technische aanvullingen het geluid wellicht nog wat worden verbeterd.
Blij zijn we met de Settop-box waarmee de kerkdiensten op de eigen TV bekeken kunnen worden. Klik hier voor meer informatie.