Welkom in onze Protestantse Gemeente te Klarenbeek, Voorst en Wilp Welkom in onze Protestantse Gemeente te Klarenbeek, Voorst en Wilp
Welkom op de website van de Protestantse Gemeente te Klarenbeek, Voorst en Wilp.

Op deze site willen wij u een indruk geven van onze Protestantse Gemeente. Kijk gerust rond. Als gemeente laten we ons leiden door het evangelie van Jezus Christus en ook op deze manier willen we op Hem wijzen als de bron van ons bestaan!

Wij proberen een open en gastvrije kerk te zijn, waar voor iedereen een plek is.

De zondagse kerkdiensten worden gehouden in de dorpskerken van Klarenbeek, Voorst en Wilp. Regelmatig komen wij samen in één van de kerken voor een gezamenlijke dienst. De kerkdiensten beginnen in alle 3 kerken om 10.00 uur. Op het kerkdienstenrooster staat aangegeven waar wanneer een kerkdienst is. 

U bent van harte welkom!
 
Dubbelinterview predikanten Dubbelinterview predikanten
Op zondag 4 september is dominee Henriëtte de Graaf verbonden aan onze gemeente, op zondag 11 september neemt dominee Marrit Bassa afscheid. De komende en gaande predikant zijn samen "aan tafel" gegaan en hebben elkaar wat vragen gesteld.
kijkt u mee?

 
Aan Tafel in 40-dagentijd

Aan Tafel in 40-dagentijd
Op 22 februari, als het feestgedruis van carnaval is verstomd, is de start van de 40-dagentijd.
Een tijd van inkeer, bezinning en gebed om stil te staan bij het lijden van Jezus én bij het lijden van onze naasten, dichtbij en ver weg.
Vasten kan op verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld versoberen door geen vlees te eten, geen alcohol te drinken, etc., maar, je kunt ook iets wél - of vaker - doen, zoals een kaartje sturen, met elkaar in gesprek, samen luisteren of stil zijn of voor iemand bidden.

De werkgroep pastoraat heeft een gevarieerd programma van activiteiten samengesteld, in de 40‑dagentijd, waarbij we elkaar ‘Aan Tafel’ ontmoeten op weg naar Pasen:
23 februari: Filmtafel
1 maart: Verhalentafel
8 maart: Doetafel
17 maart: Sobere (halfvasten) maaltijd
22 maart: Muziek aan tafel
29 maart: Bijbel aan tafel

 
 
40-dagentijdkalender PKN 40-dagentijdkalender PKN
 
 
Vlieg je mee?

Vlieg je mee?
Vanuit de lucht een indruk krijgen van onze gemeente? Vlieg mee over de kerken van Klarenbeek, Voorst en Wilp. We vliegen van kerk naar kerk. Onderweg zien we het landschap, met daarin onder andere ruïne De Nijenbeek en de molen van Posterenk. 
Kijkt u mee? Via youtube: https://youtu.be/ZeCi7wGv8Kc
 
Facebook Facebook
Wij zijn ook te vinden op Facebook:

https://www.facebook.com/gemeenteklarenbeekvoorstwilp