Welkom in onze Protestantse Gemeente te Klarenbeek, Voorst en Wilp Welkom in onze Protestantse Gemeente te Klarenbeek, Voorst en Wilp
Welkom op de website van de Protestantse Gemeente te Klarenbeek, Voorst en Wilp.

Op deze site willen wij u een indruk geven van onze Protestantse Gemeente. Kijk gerust rond. Als gemeente laten we ons leiden door het evangelie van Jezus Christus en ook op deze manier willen we op Hem wijzen als de bron van ons bestaan!

Wij proberen een open en gastvrije kerk te zijn, waar voor iedereen een plek is.

De zondagse kerkdiensten worden gehouden in de dorpskerken van Klarenbeek, Voorst en Wilp. Roulerend komen wij samen in één van de kerken. De kerkdiensten beginnen in alle 3 kerken om 10.00 uur. Op het kerkdienstenrooster staat aangegeven waar wanneer een kerkdienst is. 

U bent van harte welkom!
 
Vacature predikant

Vacature predikant
Zou jouw visie op het predikant-zijn passen bij ons?
 
Wij zijn op zoek naar een predikant die samen met ons verder werkt aan vernieuwing, aan behouden van wat goed is, aan onderlinge verbinding en aan het verdiepen van ons geloof in God als onze inspiratiebron.
 
Het gaat daarbij om een mooie en uitdagende invulling van een 75% predikantsplaats in een recent gefuseerde plattelandsgemeente van drie dorpen nabij de IJssel in het midden van de stedendriehoek Apeldoorn-Zutphen-Deventer.

Onze gemeente kenmerkt zich door ruimte voor verschillende visies en vormen van geloofsbeleving, het verlangen om ook voor jongere leeftijdsgroepen van betekenis te zijn, de actieve betrokkenheid van vele vrijwilligers en het van harte omzien naar elkaar.

Klik op de links hieronder of bekijk het filmpje voor meer informatie.

Wij komen graag met jou in gesprek!

Klik op de onderstaande link van het genoemde bestand om deze te openen: Middels onderstaand filmpje stellen wij ons aan je voor:
 
 
 
Vlieg je mee?

Vlieg je mee?
Vanuit de lucht een indruk krijgen van onze gemeente? Vlieg mee over de kerken van Klarenbeek, Voorst en Wilp. We vliegen van kerk naar kerk. Onderweg zien we het landschap, met daarin onder andere ruïne De Nijenbeek en de molen van Posterenk. 
Kijkt u mee? Via youtube: https://youtu.be/ZeCi7wGv8Kc
 
Facebook Facebook
Wij zijn ook te vinden op Facebook:

https://www.facebook.com/gemeenteklarenbeekvoorstwilp