Kindernevendienst plus Kindernevendienst plus
Voor kinderen tussen 4 – 12 jaar is er met regelmaat kindernevendienst plus.
Kinderen zijn dan onder kerktijd van harte welkom in hun eigen ruimte. Daar zijn zij dan het hele uur.

In Klarenbeek is dat in ’t Achterhuus (de ruimte achter de kerk), in Voorst is Het Dorpshuis en in Wilp in de bovenzaal van de kerk.

Tijdens dit uur wordt er een Bijbelverhaal verteld. We maken daarbij gebruik van het materiaal wat door het Nederlands Bijbelgenootschap aangeboden wordt: Bijbel Basics. Er wordt naar aanleiding van dit verhaal een gezamenlijke activiteit gedaan of bijvoorbeeld geknutseld of gepuzzeld.
Als er geen kindernevendienst plus is zijn kinderen natuurlijk altijd welkom in de kerk. Daar zijn zogenaamde ‘kerktasjes’ beschikbaar voor kinderen.

Ook zijn er door het jaar heen laagdrempelige diensten, zogenaamde gezinsdiensten. Vaak zijn kinderen dan de gehele dienst in de kerk. En dat is fijn.. dus voel je welkom in Klarenbeek, Voorst en Wilp!

Meer weten..? Neem dan contact op met:
Arjanne Aarts
Telefoonnummer: 06-40 78 20 94 
Mail: jeugdwerk@pgkvw.nl
 
 
Wat als er geen kindernevendienst plus is..?

Wat als er geen kindernevendienst plus is..?
Wat als er geen kindernevendienst plus is..?
Dan zijn er in alle kerken van onze PKN-gemeente tasjes beschikbaar waar alle kinderen die in de kerk zijn van 5 tot en met 11 jaar gebruik van kunnen maken.
In dit tasje zit een etui met potloden, pennen, kartonnetjes, een kleurblok, een ‘kerkboekje met puzzels werkjes en kleurplaten’ èn wat te smikkelen!
Het ’kerkboekje’ mogen kinderen na afloop van de kerkdienst mee naar huis nemen.
We hopen dat kinderen in de kerk zo een fijn uurtje hebben!

Hartelijke groet,
Leiding Jeugdwerk Protestantse Gemeente te Klarenbeek, Voorst en Wilp
 
Tienerclub Solid

Tienerclub Solid
Solid is de tienerclub van onze PKN-gemeente. Elke veertien dagen komt deze club bij elkaar afwisselend in de Voorhof in Voorst en de Pompe in Wilp. Meestal op vrijdagavond, soms ook op zondagochtend.
 
De avonden zijn afwisselend en worden gevuld met leuke activiteiten, spellen en een verhaal uit de Bijbel. Daarnaast doen de tieners mee aan spectaculaire landelijke challenges en aan de Nacht zonder Dak, waarin ze een nacht slapen in een krotje om zo geld in te zamelen voor projecten die straatjongeren ondersteunen.
 
Solid is voor tieners van 12 tot 15 jaar. Wil je een keer komen kijken dan ben je altijd welkom.
 
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met jeugdwerker Arjanne Aarts: 
Telefoonnummer: 06-40 78 20 94 
Mail: jeugdwerk@pgkvw.nl