Welkom in onze Protestantse Gemeente te Klarenbeek, Voorst en Wilp Welkom in onze Protestantse Gemeente te Klarenbeek, Voorst en Wilp
Welkom op de website van de Protestantse Gemeente te Klarenbeek, Voorst en Wilp.

Op deze site willen wij u een indruk geven van onze Protestantse Gemeente. Kijk gerust rond. Als gemeente laten we ons leiden door het evangelie van Jezus Christus en ook op deze manier willen we op Hem wijzen als de bron van ons bestaan!

Wij proberen een open en gastvrije kerk te zijn, waar voor iedereen een plek is.

De zondagse kerkdiensten worden gehouden in de dorpskerken van Klarenbeek, Voorst en Wilp. Regelmatig komen wij samen in één van de kerken voor een gezamenlijke dienst. De kerkdiensten beginnen in alle 3 kerken om 10.00 uur. Op het kerkdienstenrooster staat aangegeven waar wanneer een kerkdienst is. 

U bent van harte welkom!
 
Onderweg naar morgen Onderweg naar morgen
Ons jaarthema is 'Onderweg naar Morgen'.
Als rode draad zal er iedere maand een (bijbel)tekst worden gebruikt, waaraan gerelateerd wordt in zowel de diensten als aan activiteiten.
Deze rode draad zal hier het hele jaar zichtbaar zijn in de diensten en in de loop van het jaar zullen alle teksten hieraan worden opgehangen. Iedere maand staat een bijbeltekst centraal, die linkt aan ons jaarthema. 

Klik op het plaatje om naar de rode draad te gaan...Klik hier om naar de maandteksten van de afgelopen maanden te gaan.
 
Vlieg je mee?

Vlieg je mee?
Vanuit de lucht een indruk krijgen van onze gemeente? Vlieg mee over de kerken van Klarenbeek, Voorst en Wilp. We vliegen van kerk naar kerk. Onderweg zien we het landschap, met daarin onder andere ruïne De Nijenbeek en de molen van Posterenk. 
Kijkt u mee? Via youtube: https://youtu.be/ZeCi7wGv8Kc
 
Coronamaatregelen Coronamaatregelen
De meest recente maatregelen in onze kerken kunt u hier inzien
 
 
Facebook Facebook
Wij zijn ook te vinden op Facebook:

https://www.facebook.com/gemeenteklarenbeekvoorstwilp