Verhuur Verhuur
Huwelijksdiensten 
Voor leden van onze gemeente, maar ook voor mensen van buiten, kan de kerk worden gehuurd voor huwelijksdiensten.

Rouwdiensten en herdenkings- en afscheidsbijeenkomsten
Het is mogelijk de kerk te gebruiken voor rouwdiensten en herdenkings- en afscheidsbijeenkomsten voorafgaand aan begrafenissen of crematies. Het naastgelegen dorpshuis treft momenteel voorbereidingen voor het inrichten van een rouwkamer.
De huur van de kerk wordt bij voorkeur geregeld via de begrafenisondernemer.

Concerten
De kerk heeft door haar grote inhoud en houten plafond een zeer goede akoestiek en is daardoor zeer geschikt voor concerten (orgel, zang, klein orkest). Het orgel wordt uitgebreid beschreven bij de historie van de kerk
Deze concerten hebben in het algemeen een openbaar karakter waarbij toegang wordt geheven of een collecte achteraf wordt gehouden. Het is echter ook mogelijk een concert te geven in besloten kring, bijvoorbeeld ter gelegenheid van een huwelijksjubileum of verjaardagsviering.

Opnames
De kerk ligt aan de rand van het dorp tegen een schitterend open landelijk gebied. Deze omgeving staat garant voor een “stille” omgeving. Dit gevoegd bij de akoestische kwaliteiten, maakt de kerk ook erg geschikt voor het maken van opnames.

Capaciteit
Aantal zitplaatsen: maximaal 200
Ruimte in het koor: tot 100 koorleden
Tarieven verhuur: Klik hier  (tariefwijzigingen voorbehouden!),
Tarieven rouw- en trouwdiensten: Klik hier

Wensen?
Met persoonlijke wensen kan, mits passend binnen het karakter van onze kerk en gemeente, rekening worden gehouden. Zie hiervoor tevens ons huishoudelijk regelement.
Naast de kerk staat de uit 1784 stammende dorpsschool welke een aantal jaren geleden is omgebouwd tot dorpshuis. Het dorpshuis (www.dorpshuisvoorst.nl) kan activiteiten in de kerk aanvullend faciliteren.
Om teleurstelling te voorkomen raden wij u aan zo tijdig mogelijk contact met ons op te nemen.

Inlichtingen en boekingen
Gerdien Duits-Klaasen
Tel.: 06-57342973
Mail: koster@kerkvoorst.nl
terug