zaterdag 9 december 2023

Kerstmarkt Klarenbeek

Datum: 
 zaterdag 9 december 2023
Tijdstip: 
 10.00 uur  - 13.00 uur
Locatie: 
 Kerk Klarenbeek

Op 9 december 2023, precies om 10.00 uur, gaat de klok van de kerk van Klarenbeek luiden en gaan de deuren open. De opening wordt verricht door twee speciale gasten in Charles Dickens kledij.
Rond 10.30 uur zullen enkele midwinterhoornblazers van zich laten horen. Ook zijn enkele leden van de Muziekvereniging Klarenbeek van de partij.
Natuurlijk zijn er op deze zaterdag weer volop Kerststukken, graftakken, leuke houten creaties (onder andere mooie vogelhuisjes) en eigengemaakte spullen in de aanbieding. Neem een lekkere oliebol, een appelflap of een plak cake/kruidkoek bij de koffie en ga dan nog even snuffelen tussen de brocante, de allerhande kerstspullen of zoek in de goed gesorteerde boekenkraam naar juist dat ene boek! Zo tussen de middag is het dan wel tijd voor een soepkom met heerlijke erwtensoep.
Ook worden er dit jaar weer pannenkoeken gebakken!
Een kalligraaf laat ons de kunst van het schoonschrijven zien; hij gaat ter plekke kaartjes of een cadeaulabel maken met de tekst die u wenst.
Voor kinderen is er een tafel om te knutselen of te kleuren.
Ook altijd leuk: de ‘lootjeskerstboom’ of waag een gokje bij de kerstboom met vakjes.
Luister ondertussen naar mooie kerstklanken en kom alvast in kerstsfeer!
U/jij bent tussen 10.00 uur en 13.00 uur van harte welkom aan de Woudweg 121. Opbrengst Kerstmarkt Kerk Klarenbeek
Hoe mooi is het om, net als in 2022, de opbrengst van de Kerstmarkt te delen.
We gaan een gedeelte van de opbrengst inzetten voor het onderhoud van de Klarenbeekse kerk.
Graag doen we ook iets voor het dorp. Dit jaar willen we het Comité Dorpsverfraaiing verblijden met een gift. Het comité stelt zich ten doel het aanzien van het dorp te verbeteren en op te fleuren. Dit wordt veelal gedaan met bloemen en planten.
Ook geven we graag een gedeelte aan de Stichting Werkgroep Hulptransporten Oost-Europa. De WHOE is gevestigd in Apeldoorn (op het Zwitsalterrein, Ingang Zuid, Vlijtseweg 108); er wordt door de WHOE goederen en geld ingezameld en vervolgens wordt dit naar Oost-Europa getransporteerd. 
Wij hopen op een mooie opbrengst! 

terug