zaterdag 10 december 2022

Kerstmarkt Klarenbeek

Datum: 
 zaterdag 10 december 2022
Locatie: 
 Kerk van Klarenbeek

Op 10 december 2022, precies om 10.00 uur, gaat de klok van de kerk van Klarenbeek, luiden en gaan de deuren open. De opening wordt verricht door twee speciale gasten in Charles Dickens kledij.
Rond 10.30 uur zullen enkele midwinterhoornblazers van zich laten horen.
Natuurlijk zijn er op deze zaterdag weer volop Kerststukken, graftakken en leuke houten creaties (onder andere mooie vogelhuisjes) in de aanbieding. Neem een lekkere oliebol, een plak cake of kruidkoek bij de koffie en ga dan nog even snuffelen tussen de brocante, de allerhande kerstspullen of zoek in de goed gesorteerde boekenkraam naar juist dat ene boek! Zo tussen de middag is het dan wel tijd voor een soepkom met heerlijke erwtensoep. Bovendien hebben we dit jaar ook pannenkoeken op het menu staan. Deze worden ter plekke gebakken.
Voor kinderen is er een tafel om te knutselen of te kleuren.
Ook altijd leuk: de ‘lootjeskerstboom’.. of waag een gokje bij de kerstboom met vakjes! Met dit jaar onder andere een unieke zelfgemaakte lapjesdeken als prijs. Luister ondertussen naar mooie kerstklanken of naar orgelspel.
Met de opbrengst van de kerstmarkt wordt (een gedeelte van) de opknapbeurt van de deuren van de kerk bekostigd. Daarnaast wordt er een bijdrage geschonken ten behoeve van de tweemaandelijkse lunch in het Multifunctioneel Centrum te Klarenbeek. En een gedeelte van de opbrengst is voor het diaconale project van de Protestantse Gemeente te Klarenbeek, Voorst en Wilp: Oeganda-PLUS.
U/jij bent tussen 10.00 uur en 13.00 uur van harte welkom aan de Woudweg 121. 
 

terug