zondag 17 december 2023

Kerstconcert in de Dorpskerk van Wilp

Datum: 
 zondag 17 december 2023
Tijdstip: 
 zaal open: 14.30 uur/start concert: 15.00 uur
Locatie: 
 Dorpskerk Wilp

Op zondag 17 december staat er een kerstconcert en samenzang gepland van het Livinuskoor uit Wilp samen met enkele enthousiaste gastzangers. U kunt genieten van de gezongen kerstmusical “Heaven Rejoices”. Afsluitend zal er samenzang zijn waarbij de liederen zullen worden ondersteund met het prachtige Naber-orgel; Stille Nacht en Ere zij God zullen hierbij niet ontbreken. Het geheel staat onder de bezielende muzikale begeleiding van Sandra de Bruin.
De musical Heaven Rejoices van Ken Parker, gearrangeerd door Bob Krogstad, vertelt het kerstverhaal vanuit het perspectief van de engelen in de kenmerkende stijl van Jesus Christ Superstar.
Na een korte pauze waarin u een drankje kunt nemen in het Romaanse deel van onze Dorpskerk kunt u de gesmeerde kelen testen met het zingen van kerstliederen samen met het koor. Organist Reinder Torenbeek zal voor begeleiding van de samenzang liederen zorgen en daarnaast zal hij een stuk uit het Weihnachtsoratorium van J.S. Bach ten gehore brengen.
Wees welkom!

De vrijwilligers van de Stichting Behoud Dorpskerk Wilp ontvangen u daar graag.
Kaarten voor het concert kosten €10,00 (kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang) en zijn te bestellen via de website www.dorpskerkwilp.nl 

terug