zo 20 dec 2020  om 10.00 uur
Voorganger: Pastor W. Steenbeek
Kerkdienst Wilp | 4e Advent | Kinderkerstfeest in de kerk in samenwerking met Arjanne Aarts | Uitzending O.O.V.


Kerkomroep
De dienst is te luisteren via www.kerkomroep.nl. en OOV (https://rtvvoorst.nl/oov/) 
U kunt dit beluisteren door op deze link te klikken.

Kinderkerstfeest
Ook dit jaar wordt er een kinderkerstfeest georganiseerd met als thema 'Volg de ster'. Daarom zit er ook een ster in de tas die je mooi mag versieren. Luister daarna fijn op de bank samen met je  papa of mama, opa of oma of een andere leuke volwassene naar de dienst. 

Zang
Mariska Hendriks en Joke van Reen | kinderen Sanne, Nick, Jasper en Fabienne


Orde van dienst
U kunt hier klikken voor de orde van dienst.

Foto's
Van deze dienst zijn diverse foto's gemaakt. Benieuwd? Kijk dan op Streekgemeente Klarenbeek-Voorst-Wilp (kerkklarenbeekvoorstwilp.nl).

Collecte
Omdat deze zondag gepland staat als de zondag waarop het Kinderkerstfeest wordt gevierd, hebben we voor een collectebestemming gekozen waar kinderen en jongeren soms mee te maken krijgen. Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst is een fonds dat bij minder draagkrachtige gezinnen voor kinderen van 4 tot 18 jaar allerlei activiteiten bekostigt zodat deze kinderen kunnen ‘meedoen’ met hun leeftijdsgenootjes.
www.leergeld.nl/apeldoornvoorst
IBAN: NL72 RABO 0116 2527 74


Collecteren ten tijde van corona
In deze tijden van corona blijven we het IBAN-nummer van de collectebestemmingen vermelden. U hebt dan de mogelijkheid een eventuele bijdrage voor een bepaalde collecte per bank over te maken.
De plaatselijke diaconieën en colleges van kerkrentmeesters bedanken u hartelijk voor de bijdragen die momenteel via een bankoverschrijving worden ontvangen. De bankrekeningnummers zijn te vinden in de colofon van Op Streek.

Ook op deze wijze geeft u blijk van betrokkenheid en gemeenschapszin.

Heel erg fijn!
 

terug