zondag 17 november 2019  om 10.00 uur
Voorganger: Ds. L.E. Bassa
Voorst

Een gewone zondag, maar wel met een uitdagende tekst op het rooster. Een tekst vol vuur. Het gaat over de brandende braamstruik. Mozes is getuige van het feit dat de struik wel brandt, maar niet wordt vernietigd. Dat kan maar één ding betekenen: heilig vuur! En in dat heilig vuur krijgt God een naam. Ik hoop dat het ons lukt om ook een beetje heilig vuur uit die dienst mee te nemen!


Collecte
De Glind is een klein, groen dorp dat valt onder de gemeente Barneveld. Bijzonder aan dit dorp is dat er achter 28 van de ongeveer 140 voordeuren een professioneel gezinshuis zit, waar ongeveer 120 uithuisgeplaatste kinderen en jongeren wonen.
Het wonen, leren/werken, vrijetijd en de dorpse gemeenschap dragen in dit dorp bij aan de ontwikkeling van deze kwetsbare groep kinderen. 
Lang niet iedereen die in De Glind woont is werkzaam in de zorg. De Glind is een dorp en geen instelling, er is een dorpskerk, een voetbalveld en een zwembad. Daarnaast maken er nog eens ongeveer honderd kinderen en jongeren, die niet in het dorp wonen, gebruik van de faciliteiten in het Jeugddorp.
Door de jarenlange ervaring, aanwezige kennis en de ruime voorzieningen is De Glind dé plek waar de Rudolphstichting innovatieve (jeugdzorg)projecten kan ontwikkelen. Dit kan de Rudolphstichting realiseren door onder andere donaties van kerken.
We bevelen de collecte dan ook van harte bij u aan.
www.rudolphstichting.nl/jeugddorp-de-glind


 

terug