Dorpswerkgroep Dorpswerkgroep
In Voorst zijn we als gemeenteleden en dorpsbewoners op elkaar betrokken en leven we met elkaar mee. Vanuit de kerk is er belangstelling voor elkaar en worden er bezoeken gebracht. Dat doen we vanuit geloof, hoop en liefde. De aandacht en bezoekjes zijn er op verschillende manieren: de bloemengroet na de wekelijkse kerkdiensten, bloemen bij huwelijksjubilea, het bezoekwerk aan mensen die aandacht nodig hebben en dergelijke.

Naast het pastoraat houdt de Dorpswerkgroep Voorst zich bezig met alle logistieke zaken rond de kerkdienst en het kerkgebouw. Kosters die ervoor zorgen dat er een kerkdienst gehouden kan worden; mensen die koffie schenken; de groep die het geluid in de dienst verzorgt enzovoort.

Ook worden activiteiten op dorpsniveau georganiseerd. Hierbij denken we in Voorst natuurlijk aan de Herdertjestocht en de samenwerking met de cbs Sjaloom. Daarnaast ontstond enkele jaren geleden het idee van 'Voor Iedereen Een Tafel' waarbij een groep van z'n 3 gemeenteleden samen genieten van een 3‑gangen maaltijd, bedacht en gemaakt door een groep vrijwilligers.

Contactpersoon
Henk Ilbrink
Telefoonnummer: 0575-24 15 42
Mail: dwgvoorst@pgkvw.nl


 
terug