Aanmelden Aanmelden
Vanaf 13 juni 2021 staan weer reguliere diensten gepland. Voor élke dienst die u wilt meemaken, is het noodzakelijk zich aan te melden. Toewijzing zal plaatsvinden via een vastgestelde procedure. Per kerkgebouw is een wettelijk, vastgesteld aantal bezoekers toegestaan van 50 personen in Klarenbeek en 60 personen in de kerken van Voorst en Wilp. 

Verder zal er vooralsnog geen gemeentezang en geen ‘koffie na afloop’ zijn. Sterker nog, u wordt via een vastgestelde route meteen na afloop van de dienst naar buiten geleid.
Tja, het ’nieuwe normaal’ is dus redelijk abnormaal. Maar om de kerkdeuren te kunnen openen, kan het niet anders. En we vertrouwen erop dat u uw verantwoordelijkheid neemt en ook de aanwijzingen in het kerkgebouw zult opvolgen. Hieronder staat hoe u zich kunt aanmelden.

U kunt zich als volgt aanmelden voor het bijwonen van een kerkdienst: Aanmelden voor de kerkdienst uiterlijk 18.00 uur op de zaterdag voorafgaand aan de betreffende kerkdienst.

Wilt u telkens bij de opgave vermelden: Het aantal personen, uw mailadres, uiteraard uw naam en om welke kerk (Klarenbeek, Voorst of Wilp) en welke dienst (datum) het gaat?
Vanwege de privacy zal de lijst met aanmeldingen alleen gebruikt worden voor de desbetreffende dienst en na drie weken verwijderd worden.

LET OP!
Het feit dat u zich hebt aangemeld, geeft nog géén zekerheid dat u een plaats krijgt toegewezen. Alleen als u via de e-mail, whatsapp of mobiele telefoon een bevestiging ontvangt, mag u erop rekenen dat er voor u een zitplaats beschikbaar is.
Wanneer er meer aanmeldingen zijn dan zitplaatsen, zullen we helaas ‘nee’ moeten verkopen. Komt u dan niet naar de kerk. In het uiterste geval zullen we u conform de richtlijnen de toegang tot de kerk moeten weigeren. Dat is bijzonder pijnlijk. Maar het risico dat we lopen bij het niet strikt naleven van de landelijke richtlijn is te groot om maar een oogje dicht te knijpen.
Natuurlijk blijven we de diensten ook via de kerkdienstgemist.nl uitzenden zodat u ook thuis de diensten kunt meebeleven. 
 
terug