Enquête jeugdwerk

Enquête jeugdwerk
Kinderen en hun ouders hebben het vaak reuzedruk. School, sport, vriendjes en familie. En dan zijn er natuurlijk ook altijd nog de tablet en de telefoon om van alles op bij te houden. 
Het is belangrijk om al vroeg te leren echt even stil te staan. Om tot rust te komen en na te denken over wat belangrijk is. Wij denken dat we daar als kerk Klarenbeek Voorst en Wilp (pgkvw) een bijdrage aan kunnen leveren.  
We hebben als kerk een traditie van verhalen vertellen. Verhalen die gaan over vroeger, maar ook over hier en nu. Verhalen uit de Bijbel die iets vertellen over wie je eigenlijk bent en wat tradities betekenen. Soms zijn de verhalen mooi, bijzonder of verdrietig. We vertellen als kerk verhalen van troost en liefde voor elkaar. Verhalen om de wereld iets beter te begrijpen.
We hebben allerlei manieren om die verhalen te vertellen, maar, het liefst doen we dat op een manier die echt bij jullie en je kind past. We willen daarom graag weten wat kinderen zouden willen en wat hun ouders belangrijk vinden 😊.

In het linkje vind je daarom een enquête. Het is geen oproep om mee te doen, wel een oproep om met ons mee te denken. Aan het eind van dit jaar maken we de balans op. En natuurlijk hopen we dan op verschillende plekken van ons te laten horen!

Link enquête:
https://www.survio.com/survey/d/R8A3K4L4V3A7N2U4X
 
terug