Welkom in onze Protestantse Gemeente te Klarenbeek, Voorst en Wilp Welkom in onze Protestantse Gemeente te Klarenbeek, Voorst en Wilp
Welkom op de website van de Protestantse Gemeente te Klarenbeek, Voorst en Wilp.

Op deze site willen wij u een indruk geven van onze Protestantse Gemeente. Kijk gerust rond. Als gemeente laten we ons leiden door het evangelie van Jezus Christus en ook op deze manier willen we op Hem wijzen als de bron van ons bestaan!

Wij proberen een open en gastvrije kerk te zijn, waar voor iedereen een plek is.

De zondagse kerkdiensten worden gehouden in de dorpskerken van Klarenbeek, Voorst en Wilp. Regelmatig komen wij samen in één van de kerken voor een gezamenlijke dienst. De kerkdiensten beginnen in alle 3 kerken om 10.00 uur. Op het kerkdienstenrooster staat aangegeven waar wanneer een kerkdienst is. 

U bent van harte welkom!
 
Vacature predikant Vacature predikant
De beroepingscommissie is de afgelopen maand druk bezig geweest om de reacties te verzamelen en te beoordelen. Met enkele kandidaten is inmiddels contact gezocht en er zijn afspraken gemaakt om hen te bezoeken. Deels fysiek maar deels ook online. Gelukkig kan door de inzet van de videodiensten als Kerkdienstgemist en Youtube al vooraf kennis worden gemaakt met kandidaten, zonder deze mensen meteen fysiek te hoeven treffen. We houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

Klik op de onderstaande link van het genoemde bestand om deze te openen:

 
 
Onderweg naar morgen Onderweg naar morgen
Ons jaarthema is 'Onderweg naar Morgen'.
Als rode draad zal er iedere maand een (bijbel)tekst worden gebruikt, waaraan gerelateerd wordt in zowel de diensten als aan activiteiten.
Deze rode draad zal hier het hele jaar zichtbaar zijn in de diensten en in de loop van het jaar zullen alle teksten hieraan worden opgehangen. Iedere maand staat een bijbeltekst centraal, die linkt aan ons jaarthema. 

Klik op het plaatje om naar de rode draad te gaan...


 
 
Vlieg je mee?

Vlieg je mee?
Vanuit de  lucht een indruk krijgen van onze gemeente? Vlieg mee over de kerken van Klarenbeek, Voorst en Wilp. We vliegen van kerk naar kerk. Onderweg zien we het landschap, met daarin onder andere ruïne De Nijenbeek en de molen van Posterenk. 
Kijkt u mee?  Via youtube: https://youtu.be/ZeCi7wGv8Kc
 
Corona maatregelen Corona maatregelen
De meest recente maatregelen in onze kerken kunt u hier inzien
 
 
Contactgegevens Contactgegevens
Postadres (ook voor familieberichten)
Protestantse Gemeente te Klarenbeek, Voorst en Wilp
Rijksstraatweg 65
7383 AL  VOORST

Overlijdensberichten graag ook per mail: scriba@pgkvw.nl


Kerkelijk Bureau
Mail: kb@pgkvw.nl


Scriba 
Mail: scriba@pgkvw.nl

 
 
Facebook Facebook
Wij zijn ook te vinden op Facebook:

https://www.facebook.com/gemeenteklarenbeekvoorstwilp