zaterdag 19 december 2020

Solid | Kerstattenties rondbrengen, samen eten en bijpraten

Datum: 
 zaterdag 19 december 2020
Tijdstip: 
 14.30 uur

De Solid avond van 19 december wordt een hele speciale...
Vanuit de diaconie kwam de vraag of de jeugd het niet leuk zo vinden om te helpen met het wegbrengen van de kerstattenties.
Dat wilden ze wel en ze besloten dat ze maar liefst 25 kerstattenties weg wilden brengen in Voorst. Dus komt u in aanmerking voor de kerstattentie en woont u in Voorst dan kan het zomaar zijn dat u een jongere aan de deur krijgt met de kerstattentie.

Nadat we een heel aantal mensen blij hebben gemaakt met een kerstattentie en een kort praatje aan de deur (vanwege de coronamaatregelen) gaat het feestje nog even door.
Dan is het namelijk tijd om samen aan tafel te gaan en te genieten van al het lekker dat iedereen thuis al heeft voorbereid. Gezellig samen eten en bijpraten.
Als onze magen vol zijn gaan we nog samen het sinterklaasdobbelspel spelen. En daarna is de avond echt voorbij en gaan we lekker naar huis.


Ben je tussen de 12 en de 18 jaar oud en lijkt het je leuk om mee te doen. Laat het dan weten! We beginnen om 14.30 uur tot we klaar zijn. Hoe laat dat is dat weten we deze keer niet. Natuurlijk ben je ook welkom als je maar met een deel van het programma mee kan doen.

Groet,
Arjanne Aarts
Jeugdwerker
jeugdwerk@kerkvoorst.nl

terug