zondag 17 december 2023

Kerstconcert in de Dorpskerk van Voorst

Datum: 
 zondag 17 december 2023
Tijdstip: 
 19.30 uur
Locatie: 
 Dorpskerk Voorst

In de Dorpskerk van Voorst is er voor de 72ste keer het Kerstconcert. Het Fanfare Korps Voorst en een koor bestaande uit het dameskoor “Zanglust” uit Empe en de Christelijke Gemengde Zangvereniging “Zingt den Heer” uit Voorst, zijn druk doende met de voorbereidingen. Het koor staat onder leiding van Willemien Rouwenhorst, dirigent van Zanglust. De fanfare wordt geleid door Jurgen Wentzel.
We mogen weer een beroep doen op Roel Praas om het koor te begeleiden op piano. Wellicht laat hij ons ook solistisch nog wat horen.
Ook zal er een groepje jongeren uit de fanfare ons hun kunnen laten horen, door met elkaar op te treden.

Als gast is uitgenodigd Gemma Scherpenzeel uit Brummen om ons mee te nemen in haar ontroerende spel op dwarsfluit. De samenzang onder leiding van de fanfare zal ook niet ontbreken.
Door als fanfare en koor samen te zingen en te spelen wordt het een mooie mix van zang en muziek, waar we als deelnemers en toehoorders van mogen genieten.

Na afloop kunnen we napraten in het Dorpshuis naast de kerk onder het genot van een glaasje glühwein of chocolademelk (wel op eigen kosten).

U bent allen heel hartelijk welkom, maar bent u, door omstandigheden, niet in de gelegenheid om naar de kerk te gaan en wilt u dit alles niet missen, dan is er de mogelijkheid om met ons mee te kijken en luisteren via www.kerkdienstgemist.nl.

De toegang is gratis, met wel een collecte aan de uitgang, die we heel hartelijk bij u aanbevelen, want een gift is zeer welkom, om volgend jaar weer een mooi concert te kunnen organiseren. Heeft u geen contant geld, dan is er ook de mogelijkheid om een gift over te maken op onze bankrekening:    
NL 31 RABO 0179 9404 14 t.n.v. Prot. Gem. KVW kerstconcert o.v.v. gift kerstconcert
 

terug