zo 10 nov 2019  om 10.00 uur
Voorganger: Ds. L. van Prooyen Schuurman
Wilp | Dankdag | Gezinsdienst


Ik ga naar de kerk en neem mee..

De streekgemeente Klarenbeek-Voorst-Wilp nodigt een ieder van harte uit om op zondag 10 november naar de kerk van Wilp te komen. Het thema van de dienst kan letterlijk opgevat worden: Ik ga naar de kerk en neem… lang houdbare producten mee! Deze levensmiddelen zullen na afloop van de dienst hun weg vinden naar de Voedselbanken in de regio. Het is immers mooi om te kunnen delen van onze overvloed! Dit alles in het kader van Dankdag voor Gewas en Arbeid!

In de kerk wordt op deze zondag ook de Bijbel opengeslagen. Uit het Bijbelboek dat door Lucas geschreven is, lezen we over een tiental mensen die ziek zijn en door Jezus worden genezen. Maar slechts één van hen komt naar Jezus toe om dank-je-wel te zeggen…

In hoeverre laten wij, als mensen, doorgaans onze dankbaarheid blijken..? In deze gezinsdienst zal er zeker met elkaar gedeeld worden waar we dankbaar voor zijn! Maar ook: wat nemen we vanuit deze dienst mee naar huis.. de wereld van vandaag in..?
Komt u/kom jij ook..? Van harte welkom op 10 november om 10.00 uur in de kerk van Wilp.

Collecte

Het past ons om op Dankdag voor Gewas en Arbeid stil te staan bij mensen die, om welke reden dan ook, moeite hebben rond te komen en noodgedwongen een beroep moeten doen op de Voedselbank.

De diaconale collecte is daarom voor de Voedselbank bestemd, maar ook worden er houdbare producten ingezameld. We hopen dat de diaconie/ZWO-groep half november de Voedselbanken van Apeldoorn, Deventer en Zutphen met volle kratten kan verrassen.

terug