Agendapagina
« vorige  |  juni 2019  |  volgende »

Vrijdag 21 juni 2019 t/m zondag 23 juni 2019 Seehausenweekend

Op 21, 22 en 23 juni 2019 zijn we weer van harte uitgenodigd door onze partnergemeente Seehausen. We vertrekken vrijdagmiddag om ongeveer half twee en verblijven daar in gastgezinnen. Dat is elke keer weer erg leuk en leerzaam. Zaterdags is er dan voor ons een programma met bijv. een bezoek aan een museum, klooster, tentoonstelling of een natuurgebied of iets dergelijks (=verrassing). Nu hoorden we dat er een kindermusical is in een naburig dorp. Dat zou ook erg leuk zijn.

Zondagsmorgens een kerkdienst en na de middag nemen we afscheid en aanvaarden de terugreis. Lijkt het jou/u ook een keer leuk dit mee te maken? Vraag er naar bij een van de werkgroep leden en geef je op. Het is een onvergetelijke ervaring. Heeft u weinig kennis van de Duitse taal? Dit hoeft geen probleem te zijn. Interesse voor elkaar is belangrijker is wel gebleken. We vertalen zo nodig voor elkaar en met handen en voeten kom je een heel eind.  

We zijn 2 jaar geleden met een grote bus geweest, dat was erg plezierig reizen en kwam de onderlinge contacten ten goede! Als er zich minstens 30 volwassenen aanmelden, blijven de kosten beperkt. We rekenen dan ca. 75 euro per persoon en 40 euro voor kinderen. Ga ook mee!

Geef je op bij:
Herman en Diana Hofmeijer 0575-50 16 65
Eric Bonhof 06-30 97 21 66
Jokelien Harmsen 0575-50 19 43

Opgave zo snel mogelijk, maar uiterlijk maandag 20 mei
 

 

Woensdag 26 juni 2019 Zomerzangavond
Locatie: Kerk Wilp
Tijdstip: 19.30 uur

De zomer is weer in aantocht en ook de inmiddels traditie geworden zomerzangavonden, die in de prachtige Wilpse Dorpskerk worden gehouden.

De aanvang is om 19.30 uur. In de pauze is er koffie of thee en de toegang is gratis. Verschillende organisten zullen de zang begeleiden. 
Een ieder is van harte welkom.

Weer een mooie gelegenheid om samen als streekgemeenten en met anderen uw stem te laten horen.