za 16 maart 2019

NL-Doet


Steek je handen uit de mouwen op de Geode
Doe mee met NLdoet

NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Duizenden mensen steken tijdens deze actie  hun handen uit de mouwen. Net als de vorige jaren doen wij als streekgemeente ook mee aan NLdoet. Op zaterdag 16 maart zijn er allerlei klusjes te doen bij de Geode, een kleinschalige woonvorm voor gehandicapte jongeren. Hier wonen Mark en Frank, de zoons van Tonnie en Ans Kleverwal ook.

Het mooie is dat je op verschillende manieren aan de slag kan. Bijvoorbeeld tuinwerkzaamheden, schuurtjes opruimen, fietsen poetsen en dergelijke. Maar ook kun je met de bewoners van de Geode gaan wandelen. Dit dan uiteraard samen met één van de medewerkers van de Geode!
De werkzaamheden vinden in de ochtend plaats van 10.00 uur tot 12.30 uur. Nadat de vrijwilligers hun handen uit de mouwen hebben gestoken, krijgen ze van de Geode een heerlijke lunch aangeboden.

Iedereen kan meedoen
Vorig jaar hebben de tieners en een aantal andere enthousiaste mensen meegeholpen in en rondom de Geode. Dit jaar is het zeker weer de bedoeling dat de tieners van Solid gaan helpen, maar willen we met nog meer nadruk vermelden dat iedereen welkom is om zaterdag 16 maart mee te doen! Het is een kleine moeite, en voor de mensen van de Geode zeer waardevol.
Wel willen we daarbij vragen je aan te melden bij één van de onderstaande personen!

Tijden
Vertrek vanaf de kerk in Klarenbeek om 9.30 uur. Terugkomst bij de kerk tussen 13.45 uur en 14.00 uur. Voor vervoer vanuit Klarenbeek naar Apeldoorn wordt uiteraard gezorgd. Je kunt ook op eigen gelegenheid naar de Geode komen. Zorg er dan voor dat je rond 9.50 uur bij de Geode bent aan de Rigolettostraat 43 te Apeldoorn.

Meer informatie
Wil je meer informatie of je aanmelden?
Dat kan bij:
Ans Kleverwal, 055-301 21 90
Jacco Stijkel, 06-10 81 46 90

terug