zondag 3 juli 2022 om 10.00 uur

Koffieochtendgebed Klarenbeek
Voorganger(s): Ds. L.E. Bassa


Bij koffie denk je aan gezelligheid. Met een bakje koffie in de hand raak je zo met iedereen aan de praat. Al eerder verkochten we koffie na één van onze vieringen
voor het project Oeganda-PLUS. Nu kun je thuis gewoon het koffieapparaat aanzetten, maar… er valt nog veel meer uit een simpele koffieboon te halen.
Deze zondag halen we alles uit de kast als het om koffie gaat. Met 2 barista’s die ons laten zien en proeven hoe echte koffie smaakt in onze eigen pop-up koffietent.

We beginnen met een koffie-ochtendgebed. En daarna ontmoeten we elkaar rondom de koffie met natuurlijk allerlei lekkers erbij!

Koffieochtendgebed

Waar in de kerk van Klarenbeek
Wanneer op zondag 3 juli
Aanvang 10.00 uur
Voorganger ds. Marrit Bassa

Na het ochtendgebed is er koffie
Waar in ’t Achterhuus en/of buiten
Verkoop van eigengemaakte lekkernijen
En ook allerlei soorten koffie van de wereldwinkel en geschenktasjes
Met als extra                                                    koffieworkshops van onze eigen barista’s Stefan Groothuis en Maarten Romkes! Luister, proef en geniet!

Kerkdienst gemist
De kerkdienst is te bekijken via Kerkdienstgemist.nl.
Via deze link kunt u de kerkdienst bekijken.

Orde van dienst
Deze kunt u hier inzien.

Collecte
Vandaag collecteren we weer voor Oeganda-PLUS.
Bovendien is er deze zondag een extra activiteit, namelijk: een soort koffieworkshop door Maarten Romkes en Stefan Groothuis. Zij zullen als echte barista’s van alles over koffie vertellen en een demonstratie geven.
Een proeverij hoort daar natuurlijk bij. Met allerlei zelfgemaakte lekkernijen die gekocht kunnen worden. Diaconie en ZWO hopen hiermee een leuk bedrag bijeen te brengen om de tellerstand van het diaconale project omhoog te stuwen.
Van harte aanbevolen!
IBAN: NL59 RABO 0365 7804 64 o.v.v. Oeganda-PLUS.

Collecteren wanneer u online een kerkdienst volgt
Ook als u online een kerkdienst volgt, is het mogelijk om bij te dragen aan een collecte. Daarom blijven we het IBAN-nummer van de collectebestemmingen vermelden. U hebt dan de mogelijkheid een eventuele bijdrage voor een bepaalde collecte per bank over te maken.

De plaatselijke diaconieën en colleges van kerkrentmeesters bedanken u hartelijk voor de bijdragen die momenteel via een bankoverschrijving worden ontvangen.

Ook op deze wijze geeft u blijk van betrokkenheid en gemeenschapszin.

Heel erg fijn!
 

terug