zaterdag 17 december 2022

Kerstconcert Livinuskoor

Locatie: 
 Dorpskerk in Wilp
Prijs: 
 € 7,50 (kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang)

Zaterdag 17 december staat er een kersconcert en samenzang gepland van het Livinuskoor. Op deze avond kunt u genieten van dit prachtige koor, diverse solisten en samen kerstliederen zingen onder orgelbegeleiding.
 
Het Livinuskoor is sinds jaar en dag verbonden aan onze kerkgemeente en heeft haar thuisbasis in de prachtige Dorpskerk van Wilp. Door de jaren heen hebben zij vele kerkdiensten opgeluisterd en concerten verzorgd. Vanwege de corona konden de afgelopen twee edities van het kerstconcert echter geen doorgang vinden. Vandaar dat zij bijzonder blij zijn om u dit jaar opnieuw te kunnen ontvangen in Wilp voor een gevarieerd en hoogstaand programma. Naast diverse kerstliederen van het Livinuskoor verzorgen Niek en Floor van der Veer een bijdrage op marimba en dwarsfluit. Reinder Torenbeek zal de kerstsamenzang op het mooie Naber-orgel begeleiden en het geheel staat onder de bezielende muzikale leiding van Sandra de Bruin.
 
Voor het concert, tijdens de pauze en naderhand kunt u een drankje nuttigen in het Romaanse gedeelde van de Dorpskerk. De vrijwilligers van de Stichting Behoud Dorpskerk Wilp ontvangen u daar graag vanaf 19.30 uur. Na afloop is er uitgebreid de mogelijkheid om na te praten en met elkaar het kerstgevoel te delen.
 
Kaarten voor dit concert kosten € 7,50 (kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang) en zijn te bestellen via het mailadres Livinuskoor@gmail.com, na afloop van de kerkdiensten van onze kerkgemeente bij Joke Geltink en voorafgaand aan het concert aan de deur van de Dorpskerk Wilp aan de Kerkstraat 35.

 

terug