do 3 oktober 2019

Marinus van den Berg spreekt over 'Verlies... en dan verder'

Locatie: 
 Kerk Klarenbeek, Woudweg 121
Tijdstip: 
 19.30 uur

De protestantse kerken uit Klarenbeek, Voorst, Wilp en Hall organiseren op donderdag 3 oktober een open avond over het onderwerp ‘Verlies … en dan verder’.

Deze avond is bedoeld voor een ieder die een dierbare aan de dood heeft verloren. Dhr. Marinus van den Berg zal uit zijn jarenlange ervaring en betrokkenheid bij dit onderwerp spreken. Hij was werkzaam als pastor en geestelijk verzorger in zorginstellingen, waaronder Randerode in Apeldoorn. In zijn werk begeleidde hij velen in tijden van rouw en verlies.

Het verlies van een dierbare is een diep leed. Het leven komt in het onbekende gebied van verdriet en rouw. Alles is anders en niets spreekt meer vanzelf. Relaties tot mensen worden anders, gebeurtenissen staan in een ander licht. En al zoekende probeer je hierin een weg te vinden. Op deze avond vertelt Marinus van den Berg over het vinden van wegen die voor ieder mens weer anders zullen zijn. Want rouwen doet ieder op eigen wijze. Deze avond mag je luisteren en is er na de koffie- en theepauze gelegenheid tot het stellen van vragen en in gesprek te gaan met Marinus.
Locatie: Kerkgebouw PKN, Woudweg 121, 7381BB Klarenbeek
Aanvang: 19.30 uur en de toegang is vrij.

Vervolgbijeenkomsten ‘Verlies … en dan verder’.
Na deze avond kunt u zich aanmelden voor een drietal bijeenkomsten in het najaar, waarbij u de gelegenheid heeft om anderen die de ervaring van verlies en rouw delen, te ontmoeten. Onder begeleiding komen thema’s aan de orde die u kunnen helpen om het verlies van een dierbare te gaan verweven met uw eigen bestaan.

Meer informatie of aanmelden voor de vervolgbijeenkomsten:

Wilma Steenbeek
 
06-44 58 89 95

Jolanda Aantjes

06-33 86 02 31
 

terug