vr 7 december 2018

Kerstmarkt in en om de kerk Voorst

Locatie: 
 In en om de Kerk Voorst
Tijdstip: 
 15.00 uur  - 19.00 uur

Vrijdag 7 december van 15.00 tot 19.00 uur organiseert de RESKEVO commissie in en om onze  dorpskerk de laatste kerstmarkt. 
In de kerk staan wij o.a. met onze brocantespullen en de prachtige kerststukken . Een aantal middenstanders uit Voorst is ook vertegenwoordigd.  Er is ook een mooi gedekte tafel zodat u ideeën op kunt doen voor het kerstdiner.
Buiten de kerk is de levende kerststal en natuurlijk de herdertjestocht.
Om 17.00 uur start de eerste tocht. Herder Simon neemt jong en oud mee door het duister; gelukkig is het pad mooi verlicht. Simon zal het verhaal vertellen van die bijzondere nacht lang geleden en onderweg zijn er plekken waar even een stop wordt gemaakt: bij de schapen in het veld, bij de ambtenaar én de herberg. Tijdens de tocht ontmoeten we de wijzen uit het oosten; ook zij zijn op zoek naar Maria en Jozef en hun pasgeboren bijzondere kindje. Gelukkig wijst de ster hen de weg!
Bij terugkomst is er in de kerk voor alle kinderen een bekertje warme chocolademelk.
Om 18.30 uur zal herder Simon de laatste groep meenemen.
Wij hopen u te kunnen begroeten op de kerstmarkt.

Voor de verlichting van de route kunnen we nog grote glazen potten (liefst mét een waxinelichtje) gebruiken. Deze kunnen op dinsdag 4 december van 8.00 tot 19.00 uur ingeleverd worden aan de Kerkstraat 19. Bij voorbaat dank!
 

terug