za 15 december 2018

Kerstmarkt Klarenbeek

Locatie: 
 Kerk Klarenbeek
Tijdstip: 
 10.00 uur  - 13.00 uur

Nog even en dan is het zover… de Kerstmarkt 2018. We nodigen u – en jou -  van harte uit om op zaterdag 15 december a.s. een kijkje te komen nemen.. want de jaarlijkse Kerstmarkt is immers altijd weer een gezellig gebeuren in en rond de kerk van Klarenbeek. Om precies 10.00 uur gaan de klok van de kerk luiden en gaan de deuren open.
Voor een mooie kerstboom, een bloemstuk, rouwtak, alsook voor leuke creaties voor de vogels bent u bij ons aan het goede adres! En een kopje koffie met een oliebol of eigen gebakken cake of eventueel koek gaat er natuurlijk ook altijd wel in…
Daarna nog even heerlijk snuffelen tussen de ‘brocante’ of de kraam met allerhande kerstspullen. Of een gokje wagen bij de ‘lootjeskerstboom’ of de kerstboom met vakjes… Wie weet gaat u met een mooie levensmiddelenmand naar huis of met een andere leuke prijs! En dat terwijl u luistert naar kerstklanken van enkele leden van de muziekvereniging Klarenbeek of naar orgelspel…
Zo tussen de middag is het dan wel tijd voor een bord boerenkool of zuurkool! En vergeet ook niet om de erwtensoep of bruinebonensoep te proeven. Voor kinderen is er een tafel om te knutselen en natuurlijk loopt Gerda weer in de mooie grabbeljurk rond. Hoe leuk is dat!
Ons boekenassortiment is dit jaar volledig vernieuwd en er zijn dit jaar mooie fotokaarten te koop!
En ook de Kerstman is dit jaar weer van de partij! Hij heeft vast nog wel een glaasje glühwein voor u in de aanbieding!
Kortom.. u/jij bent van harte welkom aan de Woudweg 121.

En last but not least… heb je zin, tijd en mogelijkheid om je talenten, op welke wijze dan ook, in te zetten.. laat het ons dan weten!
Wellicht ten overvloede: Mensen met groene vingers zien we graag vanaf maandag 3 december in de schuur aan de Woudweg 53.
We wensen iedereen vast veel succes met alle voorbereidingen!!

terug