Kindernevendienst plus Kindernevendienst plus
Voor kinderen tussen 4 – 12 jaar is er met regelmaat kindernevendienst plus.
Kinderen zijn dan onder kerktijd van harte welkom in hun eigen ruimte. Daar zijn zij dan het hele uur.

In Klarenbeek is dat in ’t Achterhuus (de ruimte achter de kerk), in Voorst is Het Dorpshuis en in Wilp in de bovenzaal van de kerk.

Tijdens dit uur wordt er een Bijbelverhaal verteld. We maken daarbij gebruik van het materiaal wat door het Nederlands Bijbelgenootschap aangeboden wordt: Bijbel Basics. Er wordt naar aanleiding van dit verhaal een gezamenlijke activiteit gedaan of bijvoorbeeld geknutseld of gepuzzeld.
Als er geen kindernevendienst plus is zijn kinderen natuurlijk altijd welkom in de kerk. Daar zijn zogenaamde ‘kerktasjes’ beschikbaar voor kinderen.

Ook zijn er door het jaar heen laagdrempelige diensten, zogenaamde gezinsdiensten. Vaak zijn kinderen dan de gehele dienst in de kerk. En dat is fijn.. dus voel je welkom in Klarenbeek, Voorst en Wilp!

Meer weten..? Neem dan contact op met:
Miranda le Poole
Telefoonnummer 06-20 37 18 86
Mail:

 
lees meer »
 
Wat als er geen kindernevendienst plus is..?

Wat als er geen kindernevendienst plus is..?
dan zijn er sinds begin maart in alle kerken van onze streekgemeente tasjes beschikbaar waar alle kinderen die in de kerk zijn van 5 tot en met 11 jaar gebruik van kunnen maken.
In dit tasje zit een etui met potloden, pennen, kartonnetjes, een kleurblok, een ‘kerkboekje met puzzels werkjes en kleurplaten’ èn wat te smikkelen!
Het ’kerkboekje’ mogen kinderen na afloop van de kerkdienst mee naar huis nemen.
We hopen dat kinderen in de kerk zo een fijn uurtje hebben!

Hartelijke groet,
Leiding Jeugdwerk Streekgemeente Klarenbeek-Voorst-Wilp
lees meer »